Contact Me

3:42:00 PM | 0Comments
Assalamualaikum !

Aku mungkin lah akan jarang update entry lepas ni sebab sekarang aku dalam semester akhir asasi undang undang di UiTM Merbok, Kedah. sob sob sob. doakan aku ye. *kelip-kelip mata
So, kalau lah kan kalauuuuuu korang ada apa apa nak tanya dekat aku, atau korang nak minta tolong aku atau apa apa jelah selain cari gaduh (takde masa nak gaduh) korang boleh directly email kat aku.

EMAIL : fatinnur_annis@yahoo.com

InshaAllah, aku akan reply secepat yang mungkin. hehehe. Terima Kasih! :)

#acahadayangnaktanya
#huahuahuahua

No comments:

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016