Siapa Fatin Annis??

12:43:00 PM | 0Comments
Assalamualaikum & Hai everyone !


       First and foremost, let me introduce myself as Fatin Annis. Korang boleh panggil Fatin atau Anis atau kalau nak lagi pendek korang boleh panggil aku FA. cepat dan pantas! :) Tahun ni (2015) umur aku dah masuk 19 tahun. yeahh! tapi aku sentiasa rasa aku sweet17 gittew kau. aku merupakan salah seorang pelajar UiTM Di Hatiku dan aku berada di UiTM Merbok, Kedah dalam course asasi undang undang. :) aku tak lah sehebat dan segah mana pun dalam fakulti law ni. agagagaga. aku hanyalah seseorang yang biasa yang hanya mengikut apa sahaja yang ditakdirkan untuk aku. alah, senang kata follow the flow je bak kata kawan aku. hahahaha. :)

         Sebenarnya, aku berada dalam arena blog(arena kauuu) ni dah lama. haha. sejak Disember 2010 waktu umur aku 14 tahun. kalau tak silap aku lah. hahaha. actually, entry dalam blog aku ni adala lebih kurang 200+ mcm tuh. tapi banyak dah aku delete dan tapis. hahhaha. lama jugak lah aku involve dengan dunia blog nih tapi since 2014 aku stop menulis sebab kekangan masa yang teruk. nak dekat 2 tahun aku hilang dari arena blog ni dan sekarang .. yeahh! i come back with my new of me. :) aku tak nafikan aku banyak buku diari tak terkira(tapi banyak dan kena buang) kat rumah tapi aku jenis suka letak barang merata jadi banyakkk dah hilang. so, aku pikir2 baik aku buat online diary konfirm 500% tak hilang! hahahaa. so, terlahir lah Blog Fatin Annis nih. <3

        Aku suka menulis. sukaaaa sangatttt. jadi, macam macam aku akan share dekat blog aku ni untuk tatapan mata aku sendiri. hew. dah tua nanti, aku boleh lah nak throwback ngn cucu cicit aku kannn.. allahu, syokk tu. hahaha.. jadi, kalau korangg sudi membaca setiap entry aku nih, sangatlah aku hargainyaa. :)))

           Rasa macam nak tulis lagii tapi nanti lah dulu noh. tunggu dak patenn nih habiskan zaman asasi dia dulu bulan 10 nih. kahkahkah. doakan boleh buat dengan cemerlang untuk final exam nih okeyy ! :)

Terima Kasih sudi baca! :)


With Love,
Fatin Annis ♥

No comments:

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016