Assignments dan pelajar berpisah tiada T_____T

9:26:00 PM | 0Comments
Assalamualaikum

Hai semua kepada yang singgah atau tak sengaja tersinggah atau memang diam-diam suka baca blog aku (ceh ada ke.. haha) ni aku ucapkan tahniahhh sebabbbbbb korang masih berminat nak singgah ke blog aku ni. Bila tengok blog sendiri alahai sendu gila rasa. Kenapa lah hambar sangat. Rasa tak bermaya, ibarat makan tak kenyang mandi tak basahh gitteww.. T______T apa dah jadi dengan blog aku nih???? awat huduh sangat rasaa. Paling sedih sebab dah lama tinggai tak update langsung lah entry baru ke apa kann lagiii menambahkan sendu terhadap blog ini ..

Sebenarnya banyak je idea aku nak update, banyak je cerita yang aku nak kongsi tapi tahap kesibukan dia tu mengalahkan apa dah aku rasa. Takk serius serius memang sibuk kot sem 2 nih. Dulu waktu aku nak apply kos aku belajar sekarang ni, mindset aku dah cakap alaa kos bahasa takkan busy sangat kod. Agaknya chill chill je kan. Namun sangkaan ku meleset sama sekali yaaa ..

KEPADA SESIAPA YANG RASA KOS BAHASA MELAYU PROFESIONAL (LG241) INI HANYA LAH KOS YANG BIASA-BIASA SAHAJA SILA TAMPAR WAJAH ANDA

Hahahahaha .. Semester 2 nih memang sukar gila bagi aku tambah tambah bila dah nak hujung hujung semester ini. dengan assignmentsnya, dengan kuiz nya, dengan projeknya apa lagi ??? apa lagiii nak tambah apa lagi bebanan yang ada .. huhuhuh .. T______T

Cuti nanti aku nak update banyakkk banyakkk tak kiraaa.. Sayang blog dah lama tinggal.. huhu.. maaf ya blog tuanmu ini tak dapat memberikan perhatian sewajarnya.. Okay lah nak sambung hadap assignment yang menggunung. Doa-doa jelah semua assignment tu dapat siap on time. Esok ada Listening test Japanese. Jumaat ni nak submit dua assginment, nak present lagi .. Okay bayang kan je pun dah buat aku serabut >.<


Mohon kuat dak Paten !! Fighting ! 3 more weeks to go ..

Okay till we meet again .. thank you for reading this entry :)

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016