Mini Segmen by Syaidah Seha

2:11:00 AM | 10Comments
Assalamualaikumm :)

http://cahayakukasih.blogspot.my/2016/04/mini-segmen-by-syaidah-seha.html?m=1

Klik banner utk join :)

Syarat penyertaan:

1. Buat entry bertajuk "Mini Segmen by Syaidah Seha" dan backlink ke entry ni.
2. Follow blog Syaidah Seha
3. Tinggalkan link entry di ruangan komen ini.



Hadiah :
Topup RM10 (2 pemenang)
Bloglist (5 blog)
Blog Review (5 blog)




Segmen bermula pada 6 April 2016 hingga 6 Mei 2016.


Kita dah follow blog awakk .. hee .. :)



harap-harap ada laa rezeki untuk kita menang segmen ni .. aamiin .. :)



Simply Segmen By Shawal & Sofie

1:49:00 AM | 1Comments
Assalamualaikum :)


بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join)

Segmen daripada Shawal & Sofie...

Tamat : 27 April 2016
Senarai Hadiah:
1) Topup RM5 x4
2) Review Blog di blog Kak Sofie x2
3) Bloglist Bulan Mei x10 di blog Shawal
Jumlah Pemenang : 16


Kita dah FOLLOW blog Shawal and Kak Sofie .. tehee .. :)



Moga ada rezeki kak patenn untuk terpilih sebagai pemenangg .. huhu .. tak dapat topup, blog kita di review pun dah cukup.. tak dapat jugak, dapat masuk bloglist pun dah bersyukur.. tapiiii kalau tiga2 tak dapat ??? hehehe .. takde rezeki namanya.. :) yang penting semangattt tu ! ya, semangattt yang berkobar-h
kobar join macam-macam segmen utk kenal-kenal dengan bloggers lain .. ye dak ? hihihi .. :)


P/S : Hari ni mood rajin datang berganda-ganda ! hahaha.. so, jadi rajinn sangat nak join apa je segmen yang nampak dekat blog orang lain .. :P

Mini Giveaway By Niena Annisa

1:25:00 AM | 2Comments

ASSALAMUALAIKUM


*click banner to join

Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena.

Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya.



HADIAH :






Shawl chiffon x 2 pemenang



Ehem .. Ehemm..

hai nienaa .. :)

syarat 1 : warganegara Malaysia - Yes, i amm ! huhu ..

syarat 2 : Done follow blog niena .. :)


Taraaaa .. kita blogger nombor 239 tu .. teheee .. =3

syarat 3 - Done follow instagram niena jugakk .. :)


hihihi :p

syarat 4 - Buat entry tentang mini give away ni .. Done ! :)

syarat 5 - Done tempek coding html yg niena suruh dekat entry ni jugak .. hihi ..


hehehe .. harap-harap ada lah rezeki kita terpilih untuk menang give away niena buat ni .. hihi .. :) aamiin .. <3

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016

12:58:00 AM | 0Comments
Assalamualaikum :)


Bulan April bakal berakhir, bloglist untuk March & April akan di gantikan dengan bloglist baru untuk bulan Mei & Jun. Berminat untuk masuk bloglist blog sihatimerahjambu ni, boleh sertai segmen ini. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
http://www.azhafizah.com/

TAMAT : 28 APRIL 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 

  Terima kasih atas sokongan semua ^__^


P/S : Moga ada laa rezeki nak masuk dalam bloglist sis azhafizah untuk bulan Mei dan Jun nanti .. tehee .. =3

Paling susah pilih tajuk -_-

2:10:00 PM | 0Comments
Assalamualaikum 

Rinduu .. ya, rinduu sangat nak menulis dekat sini.. huwaa.. aku banyak gilaa idea nak share dekat sini tapi tak tau la awat susah betul aku nak bangun, on kan laptop, log in blogger and click dekat 'post' lalu menggerakkan jari-jemari runcing aku (kahh.. runcing sangattt XD) untuk menulis dan berkongsi perasaan aku dekat sini.. huhu.. aku syak pada mulanya aku malas tapi disebabkan perasaan husnuzon yg menebal dalam diri, aku rasa komitmen aku yang banyak aku perlu pikul dalam dunia sebenar ni yang menyebabkan aku takde masa untuk update blog. well, at least sekarang ni aku berjaya jugak la update satu entry yang entah apa apa --' lebih kepada nak menghidupkan sikit blog aku ni.. T^T sadis sungguh hidup aku ni.. haihhhh..

Aku memang dah berazam lamaaa nak share cerita2 baru dekat sini sebab aku tahu aku jenis lupa lupa ayam sikit. bukan lah aku lupa langsung kan tapi kalau kenangan tu best aku memang nakk sangat abadikan kat blog aku so aku boleh nak flashback balik bila dah dewasa nanti.. huahuahua..

Jadi, entry kali ni aku khususkan kepada sesi luahan perasaan dulu lahh .. nanti aku update entry baru yang lebih bernyawaa and banyakk gambarrr.. entry ni takdakk gambaq nohh .. hahaha .. kan dah cakap entry luahan perasaan rindu dendam dekat blog.. lallalaa .. adios !
COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016