The story begin . . .

11:38:00 PM | 0Comments

Assalamualaikum .. hi ..

Since it been a long time fatin tak update blog .. almost 2 years it is ?? Hehe .. kemain kau bz .. haaa .. actually faktor utama yang menghalang fatin menulis di blog ialah sebab Internet !! Yeaa .. sbb internet awak sekalian .. heww ..

Banyak taw yg fatin nak share kat blog .. tapi apa lah yg mampu ku buat .. huuu .. *drama sgtt ..

Oke laa .. since fatin dapat update blog ni dekat phone jea .. sob sob .. *gigih diri ni nak menulis ! Yelaa ... bkn apa dah lama sgt kot tak menulis diary .. nak harap fatin tulis diary dlm buku diary yg berkunci siap ade corak bunga bunga tu .. haih .. dlm mimpi jela .. at least tulis diary dalam alam maya ni sempat laa jgk kan .. sebab mmg handphone tak pernah jauh dari jari jemari fatin oke .. serius !! Haha .. *muka serius sikit

Jadik untuk memendekkan cerita , sekarang end of the year 2014 rite .. so fatin skrg dah officially jadi half of uitm .. ecece .. nak ber half2 bagai kan .. okeoke .. pening ! Fatin dh jadi mahasiswi uitm .. dlm bidang .. ermm .. taknak bagitahu dulu .. rahsia gittew .. next entry fatin cerita in detail yea .. promise ! Hee .. inshaAllah ..

Korang nak tahu tak , selama fatin menyepi sekejap dlm arena blog ni kan .. macam2 kod I've been through .. seriously , sometime rasa macam drama sgt hidup fatin ni .. isk isk .. tapi tu lah .. setiap apa yang berlaku dalam hidup fatin sebenarnya buat fatin jadi lebih kuat untuk menempuh hari mendatang ..

Yelaaa .. girl kan .. nampak je kuat luaran tapi dalaman lembut mak aih .. jadi sekuat mana pun fatin kadang2 tersungkur laa jgk .. isk .. korang faham tak apa yang fatin cuba nak sampaikan ni ?? Rasa mcm menulis and cakap sorang2 pun ada .. ada ke pun orang nak mai baca entry secoet fatin ni .. hehehe ..

Takpe .. takde org baca pun takpe .. fatin baca sendiri laa .. untuk tatapan mata sebelum tidur .. huhu .. sebenarnya diriku ini sedang demam .. selsema lagi .. haih .. see .. merungut lagi .. yelaa .. bila demam nak buat apa pun rasa mcm takde feel kod .. nak stdy pun rasa malas .. so how ??

Fatin rasa macam dah byk merepek .. yeke ?? Tak perasan laa .. tapi apa yang fatin nak tekan kan kat sini .. walau apa pun dugaan yg korang hadapi .. plese cuba lah walau sikit pun untuk senyum .. jangan biar orang nmpak korg ade masalah or they will think that u just want their sympathy .. broken teruk sgt tak english aku ni ?? Hew ..  takpe .. unformal kann .. redah jea .. hahaha ..

So .. rasa macam nak meluah perasaan lagi .. hehe ..takpe .. simpan dlu .. hari lain masih ada .. hahaha .. doakan lah ye demam fatin ni cepat kebah .. haih .. sakit kepala bila hidung tersumbat .. err .. jap .. apa kaitan kepala ngn hidung kan ? Huhu .. tak taw .. tapi sakit laa .. huuu ..

Okee laa .. first entry untuk tahun 2014 .. hehe .. bangga kod... dapat meluah perasaan kat sini .. nakk tulisss lagii .. huuu .. esok2 pulak lah ye dok ?? Hehe ..

Gud night awak sekalian ..  assalamualaikum .. see you next time ..

COPYRIGHT © ALL RIGHT RESERVED BY FATIN ANNIS 2010-2016